fbpx

Zanimljivosti o automobilima

Želeo da se pokaže u BMW-u Kockici, a onda je video policiju (VIDEO)

Na Redditu se pojavio video koji odlično pokazuje kako funkcioniše Marfijev zakon. A kad je BMW u pitanju, to ne može da završi bez spaljenih guma i policije.

blank
Foto: Screenshot YouTube

Video prikazuje mladog vozača koji ohrabren društvom ne štedi tjuniranu BMW-ovu Kockicu dok juri putem. Srce mu je puno od ponosa i adrenalina, dok suvozač i putnik pozadi ne skidaju osmeh s lica. BMW posao odrađuje na najbolji način sve dok vozačevu nirvanu ne naruši policijski Ford Explorer koji se upravo priključuje s parkinga na saobraćajnicu, piše Index.hr.

Vozač je u napadu panike pritisnuo kočnice malo prejako pa su se one blokirale. Auto se okrenuo za 180 stepeni i stao nasred puta, a vozač je samo uplašeno izustio: „Sad će me uhapsiti. To je to. To je kraj svega. Moje vreme ovde je gotovo.“

Kockicu pokreće tjunirani M52 šestocilindraš iz novije generacije (E36) koji je sada uz turbinsku pomoć nasviran na preko 500KS. Već ovo je dovoljno da se konstantuje da je bez obzira na potencijalnu kaznu vozač dobro prošao sačuvavši glavu sebi i putnicima. Začuđujuće, razgovor s policajcem je prošao u vrlo civilizovanom tonu. Youtuber je naknadno objavio da je nakon angažovanja advokata i žalbe kazna bila skromnih 50 dolara.

Izvor: Index.hr