fbpx

Zanimljivosti o automobilima

Uslovi korišćenja

Dobro došli na portal Zanimljivostioautomobilima.com

Zanimljivostioautomobilima.com omogućuje vam korištćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja.

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Zanimljivostioautomobilima.com. Korišćenjem portala korisnik prihvata ove uslove korišćenja i sve njegove izmene i dopune. Smatra se da su korisnici korišćenjem portala ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da su ih u potpunosti razumeli.

Ni jedan deo sajta Zanimljivostioautomobilima.com ne sme  se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Portal Zanimljivostioautomobilima.com

Portal Zanimljivostioautomobilima.com sastoji se od sopstvenog sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja kao i linkova ka spoljnim stranicama.  Zanimljivostioautomobilima.com sadrži linkove ka web stranicama trećih osoba. Portal Zanimljivostioautomobilima.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaj izvan Portala. Sadržaj izvan portala koristite na sopstvenu odgovornost.

Portal Zanimljivostioautomobilima.com nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na ovoj web stranici, te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na njoj.

Portal Zanimljivostioautomobilima.com sadržaje objavljuju u dobroj nameri. Sve sadržaje portala Zanimljivostioautomobilima.com koristite na sopstvenu odgovornost i Zanimljivostioautomobilima.com ne mogu se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korišćenjem.

Pristup sajtu Zanimljivostioautomobilima.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Zanimljivostioautomobilima.com polaže autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na portalu Zanimljivostioautomobilima.com mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu sopstvenu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Zanimljivostioautomobilima.com i podležno je tužbi.

Portal Zanimljivostioautomobilima.com se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korišćenje portala Zanimljivostioautomobilima.com za bilo koje radnje korisnika/posetilaca upotrebom ili zloupotrebom sadržaja na portalu Zanimljivostioautomobilima.com,  kao i za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posetiocu ili bilo kojoj trećoj strani u vezi sa upotrebom ili zloupotrebom korišćenja sadržaja portala Zanimljivostioautomobilima.com.

Ukoliko smatrate da je portal Zanimljivostioautomobilima.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji će biti uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Spoljni saradnici

Zanimljivostioautomobilima.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Zanimljivostioautomobilima.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Zanimljivostioautomobilima.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Zanimljivostioautomobilima.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Zanimljivostioautomobilima.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Zanimljivostioautomobilima.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Zanimljivostioautomobilima.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Sadržaj

Stavovi izneseni u člancima, kolumnama i komentarima su lični  stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Zanimljivostioautomobilima.com portala. Zanimljivostioautomobilima.com ne preuzima odgovornost vezano uz podatke, mišljenja i opise vožnji navedene u tekstovima. Svi testovi novih i polovnih vozila izvedeni su od strane profesionalnih test-vozača i ne mogu se koristiti kao preporuka za način upotrebe opisanog automobila. Zanimljivostioautomobilima.com ne može se smatrati odgovornim za eventualne nezgode nastale pri izvođenju vožnje opisane u tekstovima na portalu. Testovi motornih vozila koja sprovodi redakcija Zanimljivostioautomobilima.com obavljeni su u kontrolisanim uslovima pri čemu nije narušena sigurnost ostalih ulesnika u saobraćaju.

YouTube

Zanimljivostioautomobilima.com objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com. Video fajlovi koji su označeni kao “Related” postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji Zanimljivostioautomobilima.com nema niti može imati uticaja. Samim tim Zanimljivostioautomobilima.com nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Promene pravila

Zanimljivostioautomobilima.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Zanimljivostioautomobilima.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na Zanimljivostioautomobilima.com smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Sudska nadležnost

Ova pravila i uslovi čine ugovor između korisnika i Zanimljivostioautomobilima.com kojim se reguliše korišćenje ovih stranica.