fbpx

Zanimljivosti o automobilima

PET polovnih automobila koje možete kupiti za 3000 evra

U nastavku teksta donosimo vam listu TOP 5 automobila koje možete kupiti za 3000 evra.

blank
Foto: FIAT promo

5. Punto Grande

Fiata možda prati glas da je vozilo lošijeg kvaliteta, ali za ovaj novac možete kupiti automobil najboljeg godišta i najmanje kilometraže, tako da postoji mogućnost da je on u najboljem stanju i da ćete sa njim imati najmanje problema. Neki modeli prelaze cenu od 3000, dok su neki i jeftiniji, ali neka srednja cena se vrti oko 3000 evra što je odlično za automobil koji je odličan za grad i koji je ekonomičan.

4. Mercedes Benz A

Mercedes je poznat po svom kvalitetu,a Mercedes A klasa je sada dostupna po odličnoj ceni. Ovaj automobil nije klasična mečka i manjih je dimenzija. Možda jeste skuplji za održavanje i prilično nepristupačan u prostoru ispod haube, ali za ovaj novac ćete ipak moći da vozite Mercedesa koji će vam sigurno dugo trajati. Ovaj automobili se čak može naći i po ceni manjoj od 2000 evra, ali mi vam savetujemo da ipak tražite malo očuvanije i kvalitetnije modele.

3. Citroen C5

Ako ste neko ko želi karavana ili auto poput limuzine, onda je C5 odličan izbor za vas. Ovaj automobil se takođe može naći po ceni dosta manjoj od 3000, ali ovo mu je neka srednja cena. Još jedno francusko vozilo koje se odlično pokazalo i koje posle svih ovih godina odlično služi.

2. Renault Clio

Ovaj gradski automobil je još uvek jedan od miljenika i njegova cena se sada kreće oko 2300-2500 evra, što je sjajno za automobil koji je udoban, dugotrajan i koji izuzetno malo troši. Ovaj Francus je definitivno odlična kupovina ako tražite auto manjih dimenzija.

1. Volkswagen Golf 4

Golf se nalazi na prvom mestu iz očiglednih i dobro poznatih razloga. Ovaj nemački automobil je godinama na odličnom glasu i vrlo je dugotrajan i izdržljiv tako da je za ovaj novac odlična kupovina. Iako su Golf četvorke sada stare oko 15 godina, smatramo da je ova cena ipak dobra za ovaj automobil. Naravno, postoje modeli koji se mogu uzeti i za dosta manje novca, a neki prelaze i cenu od 3000, tako da ćete ovde moći da pronađete i korigovane cene.

Izvor: muskimagazin.rs