fbpx

Zanimljivosti o automobilima

Nova Honda Civic Type R za 2022. godinu, otkriva „pitomiji“ dizajn pod teškom kamuflažom (FOTO)

Foto: Vozim.hr

Nova Honda Civic Type R nove generacije je pred nama u trenutku kada Honda kreće sa prodajom facelift verzije aktualnog modela. Novi automobil možemo očekivati tek 2022. ili 2023. godinu, a sada imamo priliku videti ga po prvi put i to čak i pre regularne verzije, nove 11. generacije Honde Civic.

Autombil je uhvaćen od strane automobilskih paparazza pod teškom kamuflažom u fazi testnog prototipa. Hondina ekipa za testiranje, znajući da će njihov automobil privući brojne znatiželjnike i njihove uvek spremne objektive, potrudila se oko prikrivanja izgleda novog automobila.

Ipak, iskusnim očima znatiželjnih promatrača malo šta može promaknuti uprkos velikoj količini kamuflažne trake, lažnim izbočinama i otvorima ispod nje, kao i neobično obešenom izduvnom sistemu  koji izgleda kao da je uzet sa stare Zastave. Ono što se čini gotovim kod testnog prototipa su prednja i zadnja svetla koja nam daju bolju sliku o tome šta očekivati od automobila u dizajnerskom smislu.

U odnosu na aktualnu generaciju Civica novi automobil odaje dojam pitomijeg dizajna koji su mnogi i priželjkivali. Preterano korišćenje lažnih otvora, izbočenja i aero-paketa, koji se svim silama trudi aktualnog Civica približiti mlađoj publici željnoj šepurenja i pažnje.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *