fbpx

Zanimljivosti o automobilima

Nezadovoljni radnik kamionom uništio šefov Ferrari

Ovo bi bila klasična priča s naslovom Šta učiniti kada ste nezadovoljni šefom, da istina ipak nije malo drugačija. Naime, na slici se vidi kamion koji je uništio Ferrari GTC4 Lusso, vredan 260.000 dolara, ali priča o radniku i Ferrariju nije tako jednostavna.

blank
Foto: Hindustan Times Auto News

Kako piše Revija HAK, mesto radnje je okolina Čikaga, a kompanija za prevoz je zaposlila vozača o kome ovde pričamo. Odradio je samo jedan transport, a očevici kažu da se radi o prilično neprijatnom čoveku, kome su se odmah zahvalili na uslugama. Ponuđeno mu je da ode uz finansijsku nadoknadu za taj jedan posao, avionsku kartu za povratak kući… Ali, njegov bes je bio snažniji. Upitao je: Da li je ovo vlasnikov Ferrari? Seo je u kamion i rekao, sada ćete videti šta se dogodi kada se z… sa mnom i zaleteo se u njega!

Javili su se i brojni vozači koji tvrde da kompanija pošteno plaća vozače, a vozač je navodno na testiranju na droge bio pozitivan. Ipak, ta informacija nije potvrđena! Jedino što je sigurno, Ferrari nije u najboljem stanju.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *