fbpx

Zanimljivosti o automobilima

Mercedes-AMG odgovorio na Audi-ev izazov s četiri prstena (VIDEO)

Nemački smisao za humor ili znak solidarnosti, kako god, nama se sviđa. Sve je počelo Audijevim pozivom usmeren fanovima na društvenim mrežama. A sada napokon imamo i odgovor na pitanje da li se međusobno „lajkuju“ nemački proizvođači automobila po društvenim mrežama.

Kako podseća portal Vozim.hr, Audi je 28. marta objavio izazov svima da svojom kreativnošću prikažu njihov logo sačinjen od četiri prstena. U svemu tome se još provukla i Audijeva fora u kontekstu korona pandemije i društvenog distanciranja. Na tu temu je napravljena animacija gde se četiri Audijeva prstena razdvajaju i udaljavaju jedan od drugog na „sigurnu udaljenost“.

blank
Izvor: Screenshot Youtube

Brojni fanovi Audija širom sveta su vrlo brzo počeli da odgovaraju na Audijev izazov svojim interpretacijama četiri legendarna prstena. Bilo je tu svakakvih rešenja u kojima su se koristile krofne, kriške voća ali isto tako i dečje igračke, kolutovi selotejpa, kao i automobilske felne i točkovi, sve složeno u formi Audijevog logotipa.

Ono što je nama najzanimljivije jeste odgovor Audijevog inače ljutog konkurenta, Mercedesa-AMG, koji je u ovom slučaju pokazao ljudsku ali i korporativnu kolegijalnost te prijateljstvo.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *