Smisao za humor ili kako pretvoriti zdrobljeni auto u umetničko delo? (VIDEO)

Zanimljiva priča nam stiže iz Čikaga, a reč je o bračnom paru Mazrimas-Levitt koji su se suočili s posledicama nedavnog olujnog nevremena u delu grada u kome žive. Naime, njihov Subaru Forester, koji je bio parkiran na ulici ispred njihove kuće, zdrobilo je ogromno drvo javora i potpuno ga zgnječilo.

Foto: Zack Rodriguez

‘Čuli smo udar groma tokom oluje, ali nismo imali pojma da se srušilo stablo’, rekao je Joe Mazrimas. ‘Ali kada je oluja oslabila, pogledali smo kroz prozor i ostali bez reči. Ovo masivno stablo je palo tačno na naš automobil.’

‘Nakon što su stablo uklonile gradske komunalne službe, naš ‘zgnječeni’ je ostao na mestu zbog kašnjenja našeg osiguravajućeg društva i pokušaja pronalaska vučne službe koje su bile zauzete s uklanjanjem drugih automobila oštećenih u oluji’, rekao je Joe.

Međutim, budući da i u najtežim situacijama treba sačuvati vedar duh ovaj bračni par se setio duhovite ideje i zabio metalnu oznaku, u stilu označavanja muzejskih eksponata, u travnjak ispred svog uništenog Forestera.

Kako javlja BlockClubChicago, Joe i Diana su postavili oznaku svog ‘eksponata’ sa zvaničnim nazivom statue: ‘Smoosh’. Uz naziv umetničkog dela nalazi se i duhoviti natpis:

‘Mixed Media (Old Growth Maple On 2011 Subaru). Artist Unknown.’

ili u prevodu ‘Mešoviti mediji (stari javor na Subaruu iz 2011.). Izvođač nepoznat.’

Uz to, na ploči se nalazi i QR kôd, koji vas vodi na YouTube na kome možete videti ubrzani video rasčišćavanja srušenog stabla i granja srušenog javora s njihovog Subarua.

Dodaj komentar:

Unesite Vaš komentar!
Ovde unesite Vaše ime