fbpx

Zanimljivosti o automobilima

Kupio je tri Bugattija, a sada je otkrio razlog (VIDEO)

Manny Khoshbin se bavi nekretninama i trenutno poseduje preko 200 000 kvadratnih metara nekretnina u šest američkih saveznih država. Međutim, ono što ga čini poznatim u SAD-u je Bugatti. Ima ih tri.

blank
Foto: PrintScreen- YouTube/MannyKhoshbin

Kako piše Index.hr, jedan od najpoznatijih američkih klijenata Bugatti-a je svoju garažu opremio s tri Bugatti-a, sva tri unikatna. Prvi na lsiti je Veyron, ali u režiji Mansoryja. Punim imenom Bugatti Veyron Mansory Linea Vincero d’Oro je bolid iz 2008. godine, sa jasno istaknutim karbonskim eksterijerom ukrašenim zlatom. Kupio ga je pre par godina i odlučio je da ga zadrži. Prilagođavanje iz Mansoryja košta dodatnih milion dolara koji idu povrh ekvivalentne cene osnovnog Veyrona.

Veyron Grand Sport Vitesse u „Rembrandt“ izdanju. Postoje tri primerka na svetu, a ovaj je jedini u Americi. Konačno, tu je i Chiron, ali u verziji Hermes Edition na čiju isporuku je čekao pune tri godine.

I konačno, razlog vlasništva tri automobila. Khoshbin je tu jasan, kaže da Bugatti-eve automobile vidi kao simbole uspeha. Uostalom, pogledajte video i procenite sami da li je u pravu.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *