fbpx

Zanimljivosti o automobilima

Koji automobil je najbolji za vaš horoskopski znak?

Svaki horoskopski znak nosi svoje karakteristike, a u zavisnosti od njih svakom pristaje drugi tip automobila. Tako barem misle u Toyoti gde su odlučili da ponude svoj predlog optimalnog izbora automobila po horoskopskim znakovima.

blank
Foto: Shutterstock

Japanski gigant je iz svoje game izdvojio 12 automobila, pa krenimo redom. Ovnovi su sportisti, zaljubljenici u aktivan život i željni nadmetanja. Idealan automobil za njih je GR 86.

Bikovi ipak više cene porodične vrednosti, kao i dugotrajna prijateljstva.

Spontani su, ali vole da se drže ostvarivih planova. Vole da putuju, a najbolje će im biti u karavanu kao što je Corolla Touring Sports Hybrid.

Blizanci su kreativni, uvek posebni, impulsivni i spremni da se pokažu. Pogađate, za njih je Aygo najbolji izbor, i to u nekoj atraktivnoj kombinaciji spoljašnjih boja.

Rakovi su odane duše na koje se uvek možete osloniti. Uvek traže ono najbolje za porodicu, a njihovo vozilo mora biti prostrano i udobno. Stoga se njima savetuje odabir Highlandera, velikog SUV-a sa 7 sedišta.

Kako piše Index.hr, Lavovi vole užitak, a pritom obožavaju najnovije tehnologije i gedžete. U Toyoti misle da je za njih Yaris najbolji izbor, ali u sportskoj GR izvedbi. Nema sumnje da bi se u ovom autu snašli i neki drugi horoskopski znakovi.

Device su postojane i uvek 100% posvećene, bilo u prijateljstvu, vezi ili karijeri. A takvima koji traže pouzdanost i vrhunsku upotrebljivost jedina opcija je Hilux.

Vage su zaista posebne. U potrazi za harmonijom i poštenim odnosom one su i ekološki najosvešćenije, pa ne čudi što je njima Toyota namenila bZ4X. Radi se o konceptu električnog SUV-a koji na puteve dolazi 2022. godine.

Konačno dolazimo i do Škorpija, koje bije glas uglađenih i smirenih vođa, spremnih da preuzmu kontrolu. Druželjubivi su i posvećeni porodici i prijateljima, a ponekad vole i malo luksuza kao i nešto više stila. C-HR u GR Sport izdanju je idealan odabir za njih.

Strelci su spontani, zabavni i skloni putovanjima, a oni će u svoje avanture ići najlakše sa jednim Land Cruiserom. To je izbor koji bi verovatno odabrala većina koja ima u sebi bar malo avanturističkog duha.

Oni u znaku Jarca su skloni praktičnosti, redu i disciplini, a u svom izboru su često otvoreni za nove tehnologije. Njima pristaje RAV4, i to u formi plug-in hibrida.

Vodolije su avanturisti koji uvek idu svojim putem. Cene ljudske veze, ali su najsrećniji u sopstvenom društvu. Jednako im je dobro u gradu i na otvorenom, a vozilo koje im pristaje je Yaris Cross.

Romantične Ribe su prave umetničke duše. Vole prirodu, ali vole i nove ideje. Njima je prvi izbor Mirai, prelepa limuzina sa pogonom na vodonik.

Izvor: Index.hr