fbpx

Zanimljivosti o automobilima

Kakvi su vozači horoskopski znakovi?

Karakteristike horoskopskih znaka odražavaju se i u vožnji, pa nije ni čudo što Ovan strastveno reaguje i na točkovima… Kakvi su vozači horoskopski znakovi?

blank
Foto: directauto.com

Ovan

Voli brzu vožnju, voli da pretiče, voli da osti adrenalin! Ponekad nema empatiju prema suvozaču pa se ljudi često plaše sa njim da se upuste u vožnju. Ovan vozač bez obzira da li je muškarac ili žena, ima odlične reflekse, uvek kometariše vožnju drugih, naravno uvrek u svoju korist. Privlače ih brzi automobili.

Bik

Njega ćete videti kako smireno vozi dok sluša laganu muziku. Oni nisu opsani vozači. Vole sigurne automobile. Sigurnost im je uvek na prvom mestu. Međutim ako ih neko izaziva, provocira u vožnji i te kako umeju da odgovore. Tada je njihova vožnja energičnija od Ovnovske.

Blizanci

Čim uđu u kola puštaju svoj omiljeni CD. Spretni su vozači. Privlače ih kola koja ne troše mnogo, koja nisu skupa za održavanje. To su ona kola koja su za gradsku vožnju. Lako se zadovolje jednim modelom i već posle godinu, dve biraju nova kola.

Rak

Praktični i racionlani vozači. Ne vole gužvu , brzu vožnji i jako poštuju pravila. Kako u svemu traže neki oblik doma tako i kola njima služe da se prevezu od tače A do tačke B i obavezno nose neku hranu u šerpama i loncima.

Lav

Obožava skupa i luksuzna kola. Njemu je auto statusni simbol i dosta poklanja pažnje na održavanje. Neće tek tako kupiti bilo koja kola. Štedi, čak ulazi i u kredit i kupuje ono što je po njegovom ukusu. Voli „na granic“i oštru vožnju i jako ga nervira ako ga zautavi saobraćajna policija. Tada gunđa i svađa se.

Devica

Na prvom mestu da kola budu sigura i udobna. Podrazumeva se da kola cakle, da su čista, sređena i da nema ama baš ni jedne suvišne stvari u njima. Devica je odličan vozač. On vozi „školski“ sve po pravilima i propisima i zato primećuje svaku i najmanju grešku drugih učesnika u saobraćaju. To ga naravno puno nervira.

Vaga

Kao i u životu tako i u sabraćaju diplomatski vozi. Nikada se neće iznervirati a ako se i iznervira to ga brzo prođe. Njemu je vožnja uživanje i opuštanje. Kola koja on vozi su skladna, često i skupa ali nikako da privlače paznju.

Škorpija

Ako može da bira to će biti crna boja automobila. Kako je sva mistična i vožnja je takva. Nikada nećete moći da predpostavite kako će se on ponašati u saobraćaju. Ozbiljni su vozači, odmereni. Ali, ako im neko stane na put tada pokazuju onu mračnu stranu svoje ličnosti.

Strelac

Obožava da vozi kola. Svaka vožnja je za njega mini avantura. Obožava sportske automobile. Nije mu strano da pokupi auto stopera jer on voli ljude i voli da razmenjuje mišljenja. Siguran je vozač ali ponekad brza vožnja ume da ga povede i tada malo pretera. Pojas je uvek vezan.

Jarac

Najsigurniji vozač. Nikada se neće upustiti ni u najmanju rizičnu situaciju. Gotovo da nema odnos prema automobilu. To je sa za njega samo prevozno sredstvo da go odveze do posla ili kada mora nešto da obavi. Ne poklanja puno pažnje kolima i ne vezuje se za njih. Ono što je njemu jako bitno je redovno održavanje utomobila.

Vodolija

Prilično je impulsivni vozač koji nema baš „normalan“ odnos prema vožnji. Često ćete ga videti kako ulazi u jednosmernu ulicu u suprotnom pravcu. Naravno, muzika je pojačana do karaja i svi su krivi samo ne on.

Ribe

Iako deluju rasejano i sanjari su, Ribe su dosta dobri vozači. Iznenađujuće za njih one vole sukupe i luksuzne automobile. Dosta pažnje posvećuju sređivanju automobila i tehničkom održavanju. Ne vole da pozajmljuju kola prijeteljima, jer ih doživljavaju kao mini dom.

Izvor: magazin.novosti.rs