fbpx

Zanimljivosti o automobilima

Honda Civic Type R prepolovljena u nezgodi (VIDEO)

Hondin Civic je kroz gotovo sve svoje generacije bio kompakt sportskih gena, dok je u Type-R izdanju bolid koji zahteva puno pažnje za upravljačem.

blank
Foto: Youtube Screenshot

Događaj iz Denvera to i dokazuje. Video je na društvenim mrežama podelio Vincent Nieto, a prikazuje prepolovjeni Civic Type-R pored restorana brze hrane, piše Index.hr. Vozač i majka vlasnice su objasnili šta se dogodilo.

Renee Gutierrez-Martinez, majka vlasnice automobila, otkrila je da je auto u vreme nesreće vozio njen dečko, Kevin Acosta. Okrivio je starijeg vozača, koji mu je navodno oduzeo prednost i udario ga u bok vozila. To ga je odgurnulo s puta pa je zatim udario u stub rasvete.

Sudeći po snimku, Honda je bukvalno prepolovljena, a sreća u nesreći je da nije bilo putnika na zadnjoj klupi. Da ne govorimo da bi epilog bio stravičan da je auto u stub udario u predelu prednjih vrata. U nesreći su svi učesnici lakše povređeni, uključujući i vozača, koji je navodno izazvao nesreću oduzimanjem prednosti. Honda očigledno ide u otpis, a pojedini delovi, uključujući motor, mogli bi da se uskoro nađu u prodaji.

Izvor: Index.hr