fbpx

Zanimljivosti o automobilima

Evo kako bi mogla da izgleda karavanska verzija osme generacije Golfa (FOTO)

Foto: Kolesa.ru

Novi Volkswagen Golf 8 nedavno je startao na svim evropskim tržištima, a trenutno se nudi samo u verziji sa petora vrata. Ljubitelji karavana moraće još malo da se strpe, ali činjenica kako je u saobraćaju uhvaćeno već nekoliko testnih Golf 8 Variant verzija govori kako ćemo uskoro i službeno doživeti (verovatno digitalnu) premijeru novog Golfa. A za sve one koji ne mogu dočekati službene slike, ruski dizajner sa stranice Kolesa.ru napravio je prilično verne rendere uz koje je sve zapravo jasno.

Na prednjem kraju nema nepoznanica – dobro poznato zanimljivo dizajnirano lice sa novim IQ LED svetlima preuzeta su iz kompaktnog dizajna, dok zadnjim delom dominiraju vertikalna LED svetla koja imaju nešto drugačiji oblik nego kod prethodnika, kao i novi svetlosni potpis. Prevelikih iznenađenja ipak ne bi trebalo biti.

Još jedna poznata stvar je unutrašnjost, koja će doneti pravu digitalnu revoluciju sa standardnim digitalnim zaslonom i središnjim zaslonom osetljivim na dodir koji je uparen sa novim infotainment sistemom.

Kupci će u ponudi imati niz benzinskih i dizelskih verzija,  ali i modernih mild-hibridnih verzija sa 12-voltnim električnim sistemom za još bolju efikasnost. Novi Golf 8 Variant na tržištu se očekuje do kraja godine.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *