fbpx

Zanimljivosti o automobilima

BMW-om sprečila prolazak, pogledajte šta su joj napravili vatrogasci (VIDEO)

Video objavljen na Redditu još jednom pokazuje koliko je kratko zaustavljanje na putu nepromišljen potez.

blank
Foto: Screenshot Youtube

Uključivanje sva četiri pokazivača smera vas ne čini svemogućim, posebno na ulicama gde su već bočno parkirani automobili, pa tako parkirani auto smeta i parkiranom vozilu, ali i vozilu koje nastoji da prođe putem. Kako piše Index.hr, ova žena je odlučila da BMW parkira na put, verovatno misleći da može da parkira na par minuta jer to neće nikome da smeta. Upravo tada su u prolazu bili vatrogasci, i to s upaljenim svetlima i sirenom.

Suprotno očekivanjima, vatrogasci su odlučili da sačekaju neko vreme i dozovu vlasnika sirenom, da bi pomerio automobil i omogućio im nesmetani prolazak. Nakon otprilike jednog minuta ležernim hodom dolazi i vlasnica koja seda u auto. Vatrogasci su pritom odlučili da je počaste odgovarajućom melodijom. Uzevši sve u obzir, može da bude srećna zbog minimalne opomene.

Inače, u ranijim slučajevima vlasnici BMW-a su bili nepropisno parkirani i pritom su sprečavali vatrogascima pristup hidrantu. U svim slučajevima su ostali bez stakala…

Izvor: Index.hr

Za sve ljubitelje automobila napravili smo „KVIZ“. Izaberi omiljenu marku automobila i proveri koliko je dobro poznaješ!